Esta web utiliza cockies propios y de terceros para optimizar y adaptarse a su navegación y preferéncias, además de otras tareas. Si continua navegando entenderemos que accepta nuestra Política de privacidad.

Accept Reject Más información
n° visitas: 76496   |    |  Aviso legal BIODIESEL

és un Biocarburant líquid per a vehicles amb motor dièsel, que pot ser utilitzat sol o mesclat en diferents percentatges amb gasoil procedent del petroli. S’obté del tractament del fruit de plantes oleoginoses, per tant d’olis vegetals, així com també de greixos animals i d’olis vegetals recuperats després de la seva utilització. Com a carburant té les mateixes capacitats calorífiques i potencials que el derivat del petroli, però amb la diferència substancial de reduir dràsticament l'emissió de contaminació atmosfèrica, a més de procedir de la biomassa natural i ser, per tant, renovable.


Podeu informar-vos amb
tot detall de què és el Biodièsel
a través del següent enllaç:


http://www.petromiralles.com/ct/productesbio/biodiesel.htmlPel que fa al Biodièsel obtingut de greixos i olis recuperats, té exactament les mateixes característiques que el d’olis de primera utilització, amb l’avantatge afegit d’aprofitar uns productes que altrament anirien a parar a les clavegueres, per tant, al medi ambient, com a elements greument contaminants.
(esquema Bio)