Esta web utiliza cockies propios y de terceros para optimizar y adaptarse a su navegación y preferéncias, además de otras tareas. Si continua navegando entenderemos que accepta nuestra Política de privacidad.

Accept Reject Más información
n° visitas: 76496   |    |  Aviso legal CARBURANTS

A Setserveis subministrem els carburants més habitualment utilitzats com són el gasoil A, la benzina sense plom 95 i la benzina sense plom 98. Tots ells compleixen estrictament les especificacions tècniques que exigeix la normativa estatal i, tant la seva qualitat com la seva procedència estan perfectament determinades i controlades.
 

Podeu consultar les especificacions que han de complir tots els productes en el Real Decreto 1700/2003 de 15 de desembre de 2003 (Vegeu el següent document).Amb la finalitat de verificar que el servei prestat i que els carburants subministrats compleixen amb la normativa del sector, realitzem periòdicament les anàlisi de metrologia (mesura del cabal de les mànigues dels sortidors) i de qualitat (compliment de les especificacions tècniques obligatòries dels productes subministrats).