Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 73988   |    |  Avís legal 


Bernat Oil, SL és una empresa creada amb la finalitat d’oferir un servei diferenciat tant a empreses com a particulars de Manresa i comarca. Així, vam néixer com a empresa independent no associada a cap gran operador del sector per afavorir el tracte directe amb el client; vam ser pioners a la Comarca en la introducció de carburants més respectuosos amb el medi ambient (Biodiesel) i també vam introduir noves pràctiques com la recuperació d’olis vegetals usats, la recollida selectiva de residus i la utilització de l’energia solar per escalfar l’aigua dels rentadors de vehicles.

Com a element bàsic en la relació amb els nostres clients, vam crear la targeta SETSERVEIS que ofereix avantatges a l’hora de repostar carburant i de rentar el vehicle. A més a més, la targeta facilita a les empreses titulars de la mateixa la possibilitat d’obtenir eines de gestió com ara el desglossament dels consums dels diferents vehicles, ja sigui en paper o, fins i tot, a través de fulls de càlcul, i també la recuperació de gasoil professional.

Tot i la empresa és molt jove, s’ha consolidat plenament en el sector de la distribució de carburants a la ciutat de Manresa, la qual cosa ens permet plantejar nous objectius de cara al futur immediat sense oblidar que la nostra principal preocupació és donar el millor servei possible, tant qualitativa com quantitativament, als nostres clients.

_________________________________________________________________________________________________________
Veure + fotografies