Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 76498   |    |  Avís legal TRACTAMENT DE RESIDUS TÒXICS

Una instal·lació d’aquestes característiques genera una quantitat important de residus sòlids procedents dels processos de rentat de vehicles i de restes de carburants que s’originen en el moment de realitzar el subministrament dels carburants. Tots aquests elements tòxics s’emmagatzemen als decantadors d’hidrocarburs que obligatòriament han de tenir aquestes instal·lacions. Un cop omplerts fins al límit de seguretat, s’han de buidar i elimina , procés que realitzen empreses especialitzades que disposen dels certificats exigits per l’administració.

Amb la finalitat de minimitzar la càrrega d’hidrocarburs, greixos i olis minerals, vam incorporar una solució basada en l’aplicació d’un biodegradador d’hidrocarburs, concretament un tractament mitjançant bosses BIODHY TRES® basada en l'aplicació de uns coixinets absorbents dissenyats per ser col·locats en l'interior dels separadors, evitant així la acumulació d’hidrocarburs i eliminant la seva posterior gestió.

Aquests coixinets són el suport de les bactèries que col·locades sobre una fibra oleofílica absorbeixen i degraden els olis i hidrocarburs presents en l’aigua.

Les bactèries inicien un procés de degradació biològica dels hidrocarburs i olis, en el que són absorbits i metabolitzats obtenint així CO2 i H2O , de manera que la seva gestió no passa pel tractament com a residu especial.